Luxe rode loper

Rood luxe loper voorkant
Rood luxe loper bovenkant
Rood luxe loper onderkant
7,90 per meter
6,53 ex. BTW
Voor 15:30 besteld, morgen in huis
Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Aan elkaar geleverd tot 20 meter

Productbeschrijving

Een prachtige luxe rode loper met rubberen onderrug en een plastic afdekfolie ter bescherming. Deze loper is uitgerust met een stevige rubberen of antislip onderrug, wat de loper zwaarder maakt en zeker geschikt voor buitengebruik. Op de bovenzijde van de luxe loper zit een plastic beschermlaag welke u er net voor gebruik af dient te halen, hierdoor blijft de tapijt loper tot op het laatste moment mooi en onbesmet. De loper geeft ook niet af bij regen en heeft een brandvertragende coating.

Wat maakt de rode luxe loper speciaal?

  • Plastic beschermlaag.
  • Meerdere keren te gebruiken.
  • Een dikte van 5 tot 6 millimeter en hoge opstaande haren (hoogpolig).
  • Rubberen antislip onderrug, waardoor deze goed vastligt.
  • Geschikt voor zachte ondergrond.
  • Geschikt voor alle soorten schoeisel, ook naaldhakken.

Goed om te weten
Door het zware gewicht van de loper kan deze tot maximaal 20 meter aan 1 stuk worden geleverd. En als u een rode loper wilt kopen kunt u voor deze luxe rode loper kiezen, maar ook voor de rode loper naaldvilt. De rode loper naaldvilt is de goedkopere variant. Deze is minder dik en minder sterk en heeft geen antislip onderrug en zal bij zwaardere weersomstandigheden bevestigd moeten worden met ducttape of bevestigingsspijkers.

Productspecificaties

Kleur
Rood
Breedte
1 meter
Dikte
5 - 6 mm
Brandveilig
Ja
Beschermfolie
Ja

Beoordelingen (25)

Van Luxe rode loper

Gemiddelde boordeling

Rode loper luxe
Goede service, klantvriendelijk. Mooie loper en klanten worden door de loper nu getrokken en naar binnen te kijken en vooral naar binnen te komen. Reactie klant, 'wat leuk, heb altijd al over een rode loper willen lopen'.
snelle levering en correct
Super tevreden!! Eerst 1 staal aangevraagd en hebben er 3 gekregen om de vergelijken. Dan snelle en correcte levering !!
Rode loper
Via internet gekeken naar een verkoopadres van een rode loper. Collega's gingen met de vut en het was belangrijk dat de loper knalrood was.Ik kwam terecht bij de rode-lopers.nl. Eerst even aanmelden. Saarna besteld. De rode loper was keurig op tijd. En het feest had een leuke binnenkomer. Bedankt!!
eig.
Goede service, klantvriendelijk en snelle levering top!
Rode loper luxe
Snelle levering naar Belgi련2 werkdagen). Goede kwaliteit voor z'n prijs. Rolt makkelijk af en blijft goed liggen zonder op te krullen. Heb enkel aan het begin en einde dubbelzijdige tape gekleefd (7m lengte). Is ondanks regen mooi in vorm gebleven en kleur geeft niet af. De rode loper was d蠢likvanger voor het feest al begonnen was en gaf onze gasten een echt welkomsgevoel !
Koninklijk welkom
Met de rode loper beoog ik mijn klanten een warm welkom en koninklijk gevoel te geven. En gezien de positieve reacties is dat reeds gelukt. Snelle levering/mat blijft goed liggen=krult niet.
rode loper
Rode loper gebruikt voor basisschool. Lag perfect, krulde niet en rolde goed op en af. Voor de zekerheid aan uiteinde tape geplakt, wat naderhand goed los ging. Na afloop was de loper erg vies na intensief gebruikt. Maar na stofzuigen weer als nieuw.
Prima aankoop
Loper heeft een folie bescherming zodat je op het laatste moment voor het feest de folie kan verwijderen en een brandschone loper over houd voor de gasten.
prachtig
prachtige kleur en super makkelijk schoon te maken heel ideaal
Luxe rode loper
Rode loper
Topkwaliteit en snelle levering! Heel tevreden dus 👍🏼
Zeer goed
Goede kwaliteit
Het tapijt was van goede kwaliteit en snel geleverd!
netjes
Mooi
super!
Voldoet aan waar het voor bedoelt is
zeer functioneel
Prima kwaliteit
ok
Top!
Mooi rood is niet lelijk
We hebben hem nog niet gebruikt, maar de kleur is mooi. De levering was snel!
Goede kwaliteit rode loper!
Erg mooi
Eerder een loper ergens anders besteld, daar keek ik ongeveer doorheen. Deze is erg mooi en dik.
Top!
Verwachte kwaliteit is geleverd en een snelle levering. Jammer dat er bij de eindscore alleen maar goed of lager staat. Mijn EINDSCORE = UITMUNTEND!
Gewoon goed zoals verwacht
Goede kwaliteit

Vragen & antwoorden

Over Luxe rode loper

Stel uw vraag

Vereist