Afzetpaaltje roestvrij staal met platte voet

Luxe afzetpaal met rechte knop
Afzetpaal RVS 10kg
Afzetpaal met platte voet detail
43,95 39,90 per stuk
32,98 ex. BTW
Je bespaart meer dan 9%!
Voor 15:30 besteld, morgen in huis
Beschikbaarheid: Op voorraad

Productbeschrijving

Deze luxe afzetpaal met rechte of ronde kop, maakt uw entree onvergetelijk. Deze paal is zowel voor binnen als buiten gebruik geschikt en hierdoor is deze afzetpaal ideaal voor verschillende gelegenheden. In combinatie met onze afzetkoorden of met een van onze lopers, is de afzetpaal ook geschikt voor evenementen, winkelopeningen en bruiloften, maar deze paal kan natuurlijk ook goed gebruikt worden in stadia en musea om ervoor te zorgen dat de mensen overzichtelijk worden opgesteld in rijen voor een vlotte doorstroming en het afzetten van bepaalde (verboden) doorgangen. De afzetpaal heeft een chroom uiterlijk en is gemaakt van roestvrij staal.
Tevens heeft de afzetpaal een verzwaarde bodem en weegt de afzetpaal in totaal 9 kg. De totale hoogte van de afzetpaal is 94 cm. 

Wat maakt dit afzetpaaltje met platte voet zo bijzonder?

  • Geschikt voor binnen en buitengebruik
  • Moderne uitstraling
  • Platte voet
  • Hoge kwaliteit roestvrij staal
  • Beschikbaar met zowel rechte als ronde kop

Goed om te weten
Als u niet van zilver houdt is dat geen probleem. We verkopen deze kleur ook in het mat, maar ook in het zwart of goud. Deze zijn van dezelfde kwaliteit en zijn ook te vinden onder het kopje afzetpalen met koord. 

Afzetkoorden
Dit afzetpaaltje wordt geleverd zonder afzetkoord en deze zult u bij moeten bestellen. We verkopen de koorden in een luxe, maar ook in een velourse variant. De luxe is duurder, maar deze heeft ook een hogere kwaliteit en is dus beter voor buitengebruik. De velourse koorden hebben een diameter van 32 of 40 millimeter en beide varianten zijn in diverse kleuren verkrijgbaar.

Gerelateerde producten
Naast deze klassieke afzetpaaltjes verkopen wij ook moderne afzetpalen, maar ook afzetpalen met een asbak in de kop of ook wel een kauwgompaal genoemd. Ook verkopen we afzetpaaltjes met trekband, die u eventueel kunt personaliseren met een eigen bedrukt logo of eigen bedrukte tekst erop.

Productspecificaties

Hoogte
94 cm
Gewicht
9 kg
Materiaal
Roestvrij staal
Kleur trekband
Geen
Lengte trekband
Geen
Afwerking
Chroom
Type kop
Recht Rond

Beoordelingen (1)

Van Afzetpaaltje roestvrij staal met platte voet

Gemiddelde boordeling

Degelijk en lekker zwaar

Vragen & antwoorden (1)

Over Afzetpaaltje roestvrij staal met platte voet

Op een event ben ik een rechte knop kwijt geraakt. van mijn afzetpaal RVS met rechte knop. Kan ik deze los bestellen?

  • 12 Sep 2016, 22:22
  • Paul Bouwman

U kunt de knop los bijbestellen onder het kopje onderdelen. Vermeldt in het vakje opmerkingen of het een mat, glimmende of messing knop moet zijn.

  • Bennie

Stel uw vraag

Vereist