Afzetpaal wit met zwart trekband

Afzetpaaltjes wit lint zwart
Afzetpaaltjes wit lint oranje
39,90 per stuk
32,98 ex. BTW
Vandaag voor 15:30 uur besteld, morgen in huis
Beschikbaarheid: Op voorraad

Productbeschrijving

Witte afzetpalen met mooi zwart uittrekbaar lint. De paaltjes met zwart band zijn geschikt als afzetting en geschikt voor buiten gebruik. De afzetpalen met trekband zijn extra stabiel door 2 bevestigings schroeven aan de onderkant. Iedere afzetpaal heeft 3 bevestigingspunten voor de afzetkoorden en een afzetlint van 5 centimer breed. De voet zorgt ervoor dat deze paal erg stevig staat en heeft een doorsnee van 31,2 centimeter.

Wat maakt deze witte afzetpaaltjes speciaal?
Deze witte afzetpaaltjes zijn van roestvrij staal en zijn dus geschikt voor buitengebruik. Daarnaast komen de witte afzetpaaltjes niet vaak voor en levert dit een uniek beeld op. De mensen zullen zo hun entree bij uw bedrijf of evenement nooit vergeten. Ook passen bijna alle kleuren lint goe bij deze paaltjes en heeft u uitzoek uit diverse kleuren lint, zoals: zwart, rood, blauw, groen, oranje, geel/zwart of fuchsia.

Goed om te weten
Deze roestvrij stalen afzetpaal is ook verkrijgbaar in de kleuren mat zwart en zilver. Daarnaast zijn de linten van deze afzetpaal eenvoudig te vervangen. Alle andere onderdelen van deze afzetpaal zijn ook los verkrijgbaar, voor het geval dat een onderdeel stuk gaat of niet meer in de juiste staat is.

En let op: dit is 1 keer een afzetpaaltje met een bijbehorend trekband.

Specificaties

Kleur
Wit, Zwart
Gewicht
9 kg
Kleur trekband
Zwart, Oranje, Fuchsia, Rood, Blauw, Geel, Geel/zwart
Lengte band
2 meter
Hoogte
93 cm
Materiaal
Roestvrij staal
Afwerking
Gemoffeld, Wit
Breedte trekband
5 cm
Diameter voet
32,5 cm

Beoordelingen

Van Afzetpaal wit met zwart trekband

Geen beoordelingen

Vragen & antwoorden

Over Afzetpaal wit met zwart trekband

Stel uw vraag

Vereist